Zirben

Zirbenhout bevat bijzondere etherische oliën die positieve effecten hebben!

* bij slaapproblemen - verbetert de slaapkwaliteit

* verlaagt de hartslag met ca. 3500 hartslagen per dag

* kalmeert de bloedsomloop

* verbetert het concentratievermogen

* werkt ontstekingsremmend

* bevordert het herstel vermogen

* is een ontspannende weldaad voor het lichaam

* aangename geur en verbetert de luchtkwaliteit in huis

* neutraliseert onaangename luchtjes

 

In de praktijk verkrijgbaar.

 


 


De Zirben Nightholder

Door de combinatie van minder telefoonstraling en de zirbengeur kan de ZirbenFamilie Nightholder je slaap positief beïnvloeden en gezondheidsrisico’s reduceren.

 


De ZirbenWürfel

Voor ontspannen slapen en uitgerust wakker worden.

 


ZirbenSpray

Zirbenhout heeft met zijn unieke etherische oliën een positieve werking op de mens, zowel op lichaam als op geest. Dat zegt een wetenschappelijke studie van het Joanneum Research Instituut.

 

Tijdens het slapen in een kamer met Zirbenhout vermindert bijvoorbeeld de tijd die het lichaam nodig heeft om te herstellen. Ook daalt de hartslag met 3500 slagen per dag; dat staat gelijk aan een uur hartactiviteit per dag! Met de geur van zirbenhout waan je je in de Oostenrijkse berglucht, zuiver en ontspannend. Het hout van de Zirbe ruikt naar vers gezaagd, fris geurend hout met kruidige ondertonen. Alle producten van de ZirbenFamilie zijn uit 100% natuurlijk zirbenhout en bevatten geen chemische geurstoffen.

 ZirbenKugel Karaf

Liefhebbers van water waarderen de zachte, aangename smaak, die lijkt op natuurlijk bronwater. Daarbij geeft de ZirbenKugel geur, smaak en de positieve eigenschappen van zirbenhout aan het water af!

 

ZirbenKugel Karaf met edelstenen
Verbeter de natuurlijke eigenschappen van je water met de geur en het aroma van zirbenhout in combinatie met de harmoniserende werking van deze edelstenenmix. Vroeger werden edelstenen vaak direct in het water gelegd en moesten ze regelmatig schoongemaakt worden. De edelsteenstaaf met bergkristal, rozenkwarts en amethist van de ZirbenFamilie is een hygiënisch alternatief om het dagelijkse drinkwater positief te beïnvloeden.